חדש באתר!
סל קניות...
 
 
מוצר זה כבר מופיע בסל הקניות שלך Close ShoppingCart ShoppingCart
 
סגור
אנא בחרו את המוצר אותו תרצו לרכוש:
שובר יחיד בסדנא ב-210 ₪
 
שובר לזוג בסדנא ב-415 ₪
 
שובר לרביעייה בסדנא ב-820 ₪
 
 
 
החל מ-
210
46

פרטים נוספים

הסיפור שלנו הוא סיפור של אהבה: אהבה לאוכל, לאנשים ולחוויות חדשות. "מבשלים חוויה" נוסדה בשנת 1999, כמארגנת סדנאות בישול במקומות עבודה ע"י השף יניב פרטוש-תמיר ושלומית שלו, יועצת ארגונית (MA). עם הזמן פיתחנו ושיכללנו את פעילותינו גם לתחום סדנאות הגיבוש, והפכנו את המטבח לאמצעי אבחון בעיות בארגונים, וככלי יעיל במיוחד לפיתוח מנהלים וגיבוש צוותים. כיום אנו מעניקים חוויות מרגשות לחברות, מוסדות וארגונים מכל תחום ובכל גודל, וכן לאנשים פרטיים. האהבה לאוכל, לאנשים ולחוויות מנחה אותנו בכל מעשינו.

לבחירה ממבחר סדנאות מעשירות וחוויתיות: המטבח האסיאתי, איטליה לבנה (חלבי), איטליה לאוהבי הבשר, סדנת סושי, משתה אסדו, פיוז’ן בשרי, בשרים ומה שביניהם, אופים עם בשרים, מתוקים בכוסות אישיות או נפלאות השוקולד. פרטים בהמשך!

לבחירתכם:

שובר יחיד בסדנא ב-210 ₪

שובר לזוג בסדנא ב-415 ₪

שובר לרביעייה בסדנא ב-820 ₪

הסדנאות לבחירתכם:

סויה ג’ינג’ר ושמן שומשום - מהמטבח האסיאתי:
טעמים מהמזרח הרחוק בסדנא שמביאה את החוויה האסיאתית קרוב לליבם של אוהבי הז’אנר, עם שלל מנות שבבסיסם השלישייה המנצחת: סויה, ג’ינג’ר ושמן זיתלפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

איטליה לבנה (סדנא חלבית): 
בראבו! בליסימו! כיף לגלגל את המילים על הלשון, ועוד יותר כיף לבשל ולאכול מנות איטלקיות איקוניות בסדנא שתפורה לאוהבי התרבות.  לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

איטליה לאוהבי הבשר: 
הרומנטיקה והתשוקה לבשר נפגשים בסדנא סוחפת וחושנית עם שפע מתכוני בשר בניחוח איטלקי,  לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

סדנת סושי: 
התכשיט היפני המסורתי, שסוחף אחריו קהל מעריצים בתרבות האוכל בישראל, בסדנא פשוטה ומתוחכמת שתוציא אתכם “סושי מאסטרים”. בסדנא לומדים את ההבדלים בין סוגי הסושי, מגלגלים את אורז הסושי הדביק בעלי נורי פריכים ואף לומדים לפלט דגים. כולל הדגמה והסבר מפורטים ע”י השף, וכמובן תרגול אישי של המשתתפים. לפרטים נוספים ולרשימת הפרודוקטים שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

משתה אסדו: 
סדנא שכולה משתה קרניבורי מושלם, פסטיבל אהבת בשרים, רומנטיקה, תשוקה ויצרים לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

סדנת פיוז’ן בשרית: 
לבקר בעולם בלי להחתים את הדרכון, מוכנים למסע? שלל מתכונים קלאסיים מרחבי הגלובוס בסדנא עשירה ומיוחדת. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

בשרים ומה שביניהם: 
מיוחד לקרניבורים ואוהבי בשר! לפתוח שולחן מלא יצרים ותשוקות, בחגיגת בשרים על האש וכל מה שביניהם. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא 
לחצו כאן!
 

אופים עם שמרים: 
שום דבר לא משתווה לניחוח מאפה שמרים טרי שיצא הרגע מהתנור. בסדנא המופלאה נלמדים סודות השמרים, המאפים המתוקים והמלוחים ומה שביניהם. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא  לחצו כאן!

מתוקים בכוסות אישיות: 
האקססורי הכי שיק לאירוח מושלם, אלגנטי, עשיר ומתוחכם - קינוחי כוסות מרהיבים וטעימים, בסדנא מיוחדת וכיפית. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

נפלאות השוקולד: 
שוקולד - מזון האלים! כל הסודות והשיטות בסדנא מושחתת, עשירה ומיוחדת. מבט אחר על השוקולד כחומר גלם ממכר ומיוחד. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!


זורבה בא, ארוחה מהמטבח היווני: 
זורבה מסמל את החופש הים תיכוני. האהבה לאוכל, שתייה, מוזיקה ואנשיםהחום האנושי ועוצמת הרגשות שמקרין זורבה, הפכה לסימבול לשמחת החיים. בואו ננסה להתחקות, ולו במשהו , אחר מה שהוא מסמל כרגיל – "דרך הבישול"… וניפתח סעודת טאברנה שמחה במיוחד רוויה במנות טובות ואוזו. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

נפלאות תאילנד:
לפני יותר מ 20 שנה נפגשנו לראשונה. הייתה זו אהבה עזה ממבט ראשון, שהלכה ונרקמה למערכת יחסים אמיתית עם השנים. מאז, החלפתי הרבה כתובות, לא מעט דעות,צרפתי והשלתי אנשים בחיי, פתחתי וסגרתי עסקים, אך את אהבתי לא זנחתי, אהבתי למטבח התאילנדי….במשך כמעט שנתיים החזקתי מסעדה באי הקסום קו מאק, ומאז הכרותינו רק משביחה… (ערן ירוחם)  אני מזמין אתכם . לקפיצה קטנה לתאילנד – דרך הבישול. לפרטים נוספים ולרשימת המנות שיוכנו בסדנא לחצו כאן!

ועוד סדנאות רבות ואחרות – לפרטים נוספים לחצו כאן

 

 



דגשים חשובים

תקף למשך 60 ימים ממועד רכישת הקופון

רכישת ומימוש קופנים ללא הגבלה בכפוף למלאי הזמין

ניתן לרכוש ולממש שוברים ללא הגבלה

לאחר רכישת השובר יש ליצור קשר ולתאם מראש את מועד הסדנא, בטלפון: 03-5588518 (מענה א'-ה' 09:00-17:00)

המקום כשר בהשגחת הרבנות ראשון לציון כתובת בית העסק: דרך המכבים 54, ראשון לציון

יש להגיע עם השובר מודפס ביום הסדנא.


פרטי הספק

“מבשלים חוויה”

“מבשלים חוויה” נוסדה ב-1999, כמארגנת סדנאות בישול במקומות עבודה ע”י השף יניב פרטוש-תמיר ושלומית שלו, יועצת ארגונית (MA). עם הזמן פיתחו ושיכללו את פעילותם גם לתחום סדנאות הגיבוש, וסדנאות הבישול והאפייה לחברות, מוסדות וארגונים מכל תחום ובכל גודל, וכן לאנשים פרטיים. הסיפור של מבשלים חוויה הוא סיפור של אהבה: אהבה לאוכל, לאנשים ולחוויות חדשות. במקום מתחם אירוח מתקדם שבו מועברות מגוון סדנאות האוכל. המקום כשר בהשגחת הרבנות. 

לצפיה באתר החברה לחצו כאן!

 

השובר ישלח אליכם זמן קצר לאחר הרכישה באמצעות האימייל ויופיע גם תחת החשבון שלכם .

ט.ל.ח

 
 
|   אודותינו   |   איך זה עובד   |   עסקים   |   שאלות ותשובות   |   תנאי שימוש   |   צרו קשר   |   מדיניות פרטיות   |
 
© כל הזכויות שמורות לאתר ביג דיל. אין להעתיק, להציג בפומבי או להשתמש בתכנים המתפרסמים באתר ובנתוני המבצעים השונים
לרבות: הנחות על הופעות, הנחות על הצגות, קניה קבוצתית עבור מבצעי ספא, מסאז' בהנחה, כרטיסים מוזלים לארועים, הנחות לאטרקציות, קניות קבוצתיות למוצרי ספא,
הנחות למסעדות,קופונים,חוגים, סדנאות, קורסים, לימודי העשרה, קבוצות רכישה למוצרי תרבות ופנאי או מוצרים אחרים - ללא קבלת אישור מפורש בכתב.